Problema lumânărilor de cununie s-a rezolvat genial! Mulțumesc, Urgent Curier!

Viata noastra este o poveste spectaculoasa din foarte multe puncte de vedere si, din pacate, nu apucam sa va povestim tot ceea ce apucam sa facem!

In august vom fi nasii unei perechi superbe. Pe ea ati vazut-o deseori in emisiunea Confidential si a fost finalista la Next Top Model – e Barbara Langelotti, iar parintii sai au cel mai bun brand de blanuri din Romania. Pe el trebuie sa il cunoasteti, este un baiat de toata isprava, care stie sa isi construiasca solid cariera. Il cheama Orlando.

Ei bine, la mijlocul lunii august, vom fi nasi la Piatra Neamt! Toate bune si frumoase, numai ca, din dorinta de a face totul perfect, am ales sa facem un artificiu, pentru ca lumanarile necesare cununiei si biechetele sa fie foarte proaspete si cu flori naturale. Am gasit o sursa excelenta pentru a le face, dar ce sanse avem sa fie foarte proaspete?

Ei bine, am pus la cale un plan senzational cu firma repsectiva si cu prietenii nostri de la Urgent Curier, care raman cei mai tari in acest domeniu. Buchetele se vor face in dis-de-dimineata zilei respective la Bucuresti si vor ajunge cu o viteza fantastica la noi prin curierat rapid!

Stiam ca numai Urgent Curier e in stare de o asemenea nebunie, asa ca le multumesc!

Revenim cu informatii de la nunta!

 

10494783_879371305424186_5626759962875252054_n

1 Comentariu

  1. […] Viața noastră este o poveste spectaculoasă din foarte multe puncte de vedere și, din păcate, nu apucăm să vă povestim tot ceea ce apucăm să facem! În august vom fi nașii unei perechi superbe. Pe ea ați văzut-o deseori în emisiunea Confidențial și a fost finalistă la Next Top Model – e Barbara Langelotti, iar părinții săi au cel mai bun brand de blănuri din România. Pe el trebuie să îl cunoașteți, este un băiat de toată isprava, care știe să își construiască solid cariera. Îl cheamă Orlando. Ei bine, la mijlocul lunii august, vom fi nași la Piatra Neamț! Toate bune și frumoase, numai că, din dorința de a face totul perfect, am ales să facem un artificiu, pentru ca lumânările necesare cununiei și buchetele să fie foarte proaspete și cu flori naturale. Am găsit o sursă excelentă pentru a le face, dar ce șanse avem să fie foarte proaspete?, a scris Oana Turcu. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.