Picioare perfecte în CINCI paşi

Bărbaţii se uită la picioarele femeilor, asta este realitatea. Si dacă nu avem picioare frumoase ce facem? Purtăm mereu pantaloni ? In toiul caniculei? Răspunsul este NU. Vrei câteva trucuri pe care le folosesc vedetele din Italia şi, de vreo 15 ani, şi vedetele din Romania?
Vom avea cinci etape de parcurs.

1. Gomajul
Peeling-ul cu acţiune profundă este un tratament gel, cu pH 3.5 eficient pentru o curăţare profundă care lasăimage pielea netedă şi luminoasă. De fapt, peelingul chimic este o formă accelerată de exfoliere care creează schimbări evidente ale pielii prin stimularea regenerării celulelor şi îndepărtarea stratului de celule moarte din stratul cornos.

Aplicaţi un strat pe fată şi / sau pe corpul curat şi lăsaţi să actioneze circa 5 minute, variind timpul de repaus în funcţie de tipul de piele. Scoateţi şi blocaţi acţiunea cu Spray-ul de echilibrare post-peeling, ideal pentru a restabili pH-ul fiziologic al pielii. Util, pentru toate tipurile de piele inclusiv pentru cele delicate şi sensibile. Aplicaţi pe fată şi corp, tamponând cu o dischetă de bumbac.

2. Depilarea
Poţi să te depilezi acasă cu Ceara miere rul. Este o ceară depilatoare liposolubilă de unică folosinţă de 100ml. Se încălzeşte ceara în topitorul pentru ceară miere rul – este un topitor profesional de înaltă performanţă -, ajungând la temperatura corpului, se aplică pe zona de depilat cu ajutorul rulului şi se înlătură cu fâşii, prin smulgere.

Se masează cu Atricos – ce elimină ceara, calmează înroşirile şi reduce creşterea firului de păr.

sfaturi-picioare-perfecte

3. Hidratarea si catifelarea talpilor
Cea mai bună soluţie este Dulcissima, o emulsie foarte fină relaxantă pentru tălpi. Cu camfor natural, mentă şi mentol, pentru a da o senzaţie de uşurare atât picioarelor obosite şi umflate, cât şi picioarelor reci. Lasă pielea mai catifelată şi mai hidratată, limitând astfel apariţia monturilor şi a bătăturilor.

In egală masură, merită folosit gelul extraforte pentru picioare uşoare, marele meu aliat în timpul sarcinii. Acesta dă o senzaţie de uşurare, imediată şi prelungită pentru picioarele obosite, umflate, grele şi cu celulită. Un relaxant ideal pentru persoanele sedentare sau nevoite să facă activităţi statice, de birou. Uz: aplicaţi zilnic, dupa necesitate, masând delicat, până la absorbţie. Nu lasă pielea unsuroasă, nu pătează, nu se spală. Uz profesional.

Pentru o prospeţime îndelungată, nu aş recomanda spray-uri tradiţionale, cu evidente urmări toxice. O deocremă cu muşchi vanilat, de exemplu, sub forma unui deodorant în cremă, elixir de lungă prospeţime, cu aloe, ce previne formarea mirosurilor. Acţiune prelungită şi naturală. Nu blochează transpiraţia. Acţionează evitând cauza mirosurilor neplăcute, limitând oxidarea şi degradarea enzimatică a sudorii. Adecvată pentru tălpi, sub braţ, zona submamară, inghinal şi alte pliuri ale pielii.

4. Tonifierea gambelor
Aici, e nevoie de o cremă de tonifiere. O cremă profesională pentru masajul corporal de tonifiere, pe bază de colagen şi mucopolizaharide. Uz: se aplică pe zonele interesate şi se masează în sensul circulaţiei venoase, până la absorbţia completă.

Pentru un efect maxim, sunt utile câteva fiole cu un ser cu înalt conţinut de colagen şi elastină pentru tratamentul şoc antirid al feţei, pentru tonifierea sânului şi reducerea vergeturilor. Se numeşte Colastin. Se întinde ca o mască pe zona de tratat şi după 20 de minute se înlătură cu Loţiune Tonică Propolis sau Apă Bogată de Trandafiri cu Vitamina E.

5. Bronz natural
Evident că bronzul este un atu senzaţional în orice anotimp, dar acum, îl putem obţine foarte simplu, dar cu condiţia să-l păstrăm şi să-i dăm imaginea perfectă, trebuie să-l punem în valoare cu ajutorul unor crème. O cremă pentru bronz intens, de intensificare a acestuia, fără filtru. Cu accelerator pentru un bronz cu efect maxim. Cu tirozină, aloe şi unt de karite.

Crema Tan Locker pentru Menținerea Bronzului este ideala pentru persoanele cu pielea închisă la culoare sau deja bronzata şi doresc să intensifice bronzul. Are o textură extrem de plăcută şi face pielea mătăsoasă şi fină. Tirozina conţinută în formulă accelerează fenomenul de pigmentare a pielii pentru o bronzare mai rapidă şi de durată, iar extractul de Aloe şi Untul de Karite (shea) combat deshidratarea şi îmbătranirea pielii.

Acum, totul e perfect!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.