Viorel Lis vinde cosmetice!!!

E putin lucru sa ajunga iti joace o farsa un primar general???

Ei bine, de surpriza aceasta am avut parte pe 24 martie! Duminica, mai exact! Era la amiaza cand am ajuns, impreuna cu Cristi, la Estetix, targul de frumusete care a avut loc in Piata Constitutiei! Pana la standul nostru era ceva drum de mers, dar ne-am intalnit cu cativa prieteni – Monica Iagar, Sorin Marcus, Claudia Ghitulescu, Sonia Trifan -, iar ei au profitat ca sa-mi puna mai multe intrebari de specialitate!

La un moment dat, soc!

Trece Oana Lis pe langa noi, ne saluta si apoi spune, serioasa spre panicata: “Eu zic sa va duceti cat mai repede la voi la stand!”.

Cristi se schimba la fata, dam fuga si, ce sa vezi!

In locul fetelor noastre de la stand, il vedem pe… Viorel Lis! Acesta ne zambeste si spune: “Spuneti! Cu ce sa va servesc?”.

Am ras (desi intrasem nitel in panica!). Cred ca Viorel Lis o sa traiasca o suta de ani, pentru ca umorul il va tine in viata!

Nu l-am lasat sa plece atat de repede! Pentru ca am vazut ca facuse acum ceva vreme un tatuaj care sa dea senzatia ca are nitel par, domnul Lis merita un pont! I-am prezentat un prieten: Palmierul pitic! E cel care poate sa-i aduca din nou parul din tinerete! Ce face palmierul pitic ca sa scapi de chelie, cititi AICI!

IMAG0166

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.