O amiază perfectă cu Luminița Anghel. Parfum parizian la Maison des Jardins

Sambata, voi avea un interviu minunat cu Luminita Anghel! Viata ei este, cu siguranta, o drum aventuros catre fericire! Si acum stau sa ma gandesc – ocupandu-ma zilnic de tot ce are legatura cu Teddy – cum e sa ai grija de 3 copii!

Dialogul nostru este perfect, pentru ca am adus-o pe Luminita intr-un PARADIS!

Nu exagerez cu nimic. Prin intermediul bunului nostru prieten, Stefan Oprea, am ajuns intr-un loc din Saftica unde traiesti de parca ar fi un lox inverzit si luxuriant al Parisului.
Se numeste La Maison des Jardins si este ceva cu totul special pentru toti iubitorii de plante! Nu e doar o expozitie de plante in care gasesti tot ce vrei pentru gradina ta, ci un mall de plante! Adica vizitatorii (si am vazut numai lume buna, mai ales straini) nu trebuie sa isi mai bata capul apropo de cum o sa arate gradina lor, ci isi pot alege singuri amenajarea deja existenta.

Este parizian, pentru ca are o braserie franceza, unde se poate manca un croissant la terasa in timp ce sunt admirate plantele, in ambianta unor arteziene spectaculoase. Si mai este cel mai frumos loc de joaca pentru copii pe care l-am vazut in ultima vreme!

Merveilleuse!!

Aici, cu Luminita Anghel si telespectatoarea care visa sa arate ca ea!

 

poză 2

9 Comentarii

 1. […] Sâmbătă, voi avea un interviu minunat cu Luminița Anghel! Viața ei este, cu siguranță, un drum aventuros către fericire! Și acum stau să mă gândesc – ocupându-mă zilnic de tot ce are legătură cu Teddy – cum e să ai grijă de 3 copii! Dialogul nostru este perfect, pentru că am adus-o pe Luminița într-un PARADIS! Nu exagerez cu nimic. Prin intermediul bunului nostru prieten, Ștefan Oprea, am ajuns într-un loc din Săftica unde trăiești de parcă ar fi un loc înverzit și luxuriant al Parisului, a scris Oana Turcu. […]

 2. Bianca Neagu - 11 iulie 2014 reply

  sunteti o frumoasa Doamna ! Oana Turcu pup si va iubesc

 3. Bianca Neagu - 14 iulie 2014 reply

  Bine ,Ma pregatesc ,sa ma duc la sp de recuperare, Iau cu mine si crema cu rozmarin. Multumesc.

 4. camelia dobre - 14 iulie 2014 reply

  Sunt o persoana de incredere, perfectionista in ordine, design, aranjament. Cinstea, corectitudinea, competenta, ma reprezinta. Sunt altceva decat personalul angajat de obicei in casele celor foarte ocupati. Nu am facut asta niciodata ptr bani, doar din drag ptr cei extrem de apropiati. Pot avea si recomandari, perdoane publice, asta ptr incredere. Daca aveti nevoie o data sau de foua ori pe saptamana, ma puteti contacta. O zi frumoasa!

 5. Bianca Neagu - 15 iulie 2014 reply

  va , Multumesc din tot sufletul pentru tot sa va dea Dumnezeu multa sanatate Dumneavoastra si familiei . pup dulce

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.