Masaj cu Cătălin Bordea! E bun pentru gripe, răceli și pierderi de voce!!!

Ce sezon pacatos! Si nu ma refer la emisiunea lui Dan Capatos, ci la incredibila colectia de virusi care circula in aceasta perioada. Gripele, racelile tin saptamani intregi si sunt insotite de raguseli, secretii nazale abundente, cu accese de tuse destul de grave. Am pierdut numarul celor care mi-au povestit prin ce cazne au trecut.

Mai ales ultimii mei invitati pe anul 2014. Maria Buza este mai mereu ragusita. E adevarat, vocea este cea care o face unica, dar ea ramane o victime a laringitelor, faringitelor si a problemelor de gat.

In schimb, Catalin Bordea, celalalt invitat de la Refresh, a avut o operatie la nivelul coardelor vocale si cum, pentru el, tot vocea aduce painea, avea nevoie de o recuperare cat mai rapida. A ramas cu o sensibilitate care ii da emotii. Isi pierde vocea.

Am pus umarul la revenirea acestora, incepand tratamentul pe loc! Aveau nevoie de un masaj frecvent cu un balsam de rozmarin, care e efectiv un panaceu universal. Intotdeauna cand il folosesc, am senzatia ca “scoate” durerea sau boala din locul in care masezi.

Iata, in direct, primele tratamente!!! Mai intai link-ul pentru filmare!

IMG_8785

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.