Madalina Ghenea si semnul divin care se intoarce la cei fara speranta

Frumusetea nu este numai un dar.
E chiar o misiune.

Nu e o exagerare constatarea ca Romania, la numarul de frumuseti pe metru patrat, se afla intre primele tari ale acestui continent. Dar felul in care foarte multe dintre ele au stiut sa evolueze in societate, in posturi de maxima responsabilitate, contesta vechiul cliseu: “unei femei frumoase ii e mai usor sa obtina ce-si doreste”. Mai degraba cred ca misiunea e mai grea, intr-o mare de prejudecati ale barbatilor invinsi de ambitia Evelor noastre. Iar succesul are, de aceea, un gust si mai dulce.
In Italia sufletului meu, romancele au cateva locuri bine conturate. Si ma bucur enorm pentru ele. Nu e oare un semn de talent si de ambitie ca o fata frumoasa din Oltenia – ca atatea milioane – sa ajunga sa fie colega de distributie cu Jude Law, Michael Caine, Ben Stiller sau Harvey Keitel?
Madalina Ghenea.

O frumusete tulburatoare pentru mai toti barbatii de pe acest pamant. Dar, dincolo de toate, e mult mai mult. Ar fi putut fi o femeie de succes si cam atat. Pe mine m-a impresionat cu totul altceva – suita sa absolut impresionanta de fapte caritabile pe care le-am aflat, de-a lungul acestui an. De cuvintele impresionante ale organizatiei “Hospice of Hope US” care este multumeste pentru sprijinul discret si consistent al Madalinei pentru fapte caritabile. De rolul de ambasador al Artists for Peace and Justice, sustinand programe educationale, dar si de sanatate, in intreaga lume.
O sumedenie de fapte bune, facute fara a se fali.

Faptul ca primul dialog al nostru a pronit de la cariera si s-a oprit, pentru mult timp, la fapte caritabile, arata ca avem de-a face cu un suflet care doreste sa intoarca semnele divine ale destinului catre napastuitii sortie.
E o lectie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.