M-am vindecat în Istanbul de un coşmar. Acum sunt cu adevarat frumoasă.

Fericirea se poate calcula în clipele în care conştientizezi de ce ai scăpat!
În week-end-ul minunat petrecut la Istanbul, unde ne-am sărbărtorit căsătoria, dar şi aniversarea mea, prietenul nostru drag Cesur Durak – care ne-a fost ghid şi cu ajutorul lui ne-am bucurat de frumuseţile oraşului, dar şi de oportunităţi excelente de shopping – mi-a făcut o propunere. Noul său business va fi medical, aducând clienţi români în spitale şi clinici de top din Turcia.

Mi-a propus o întâlnire cu proprietarii şi specialiştii la un renumit centru medical, de la kilometrul zero al metropolei, pentru a vedea cu ce lucrează în zona de cosmetică. La finalul schimbului de experienţă, am primit propunerea de a primi un tratament cosmetic cu instrumentele lor de ultimă oră.

Şi iată-mă, din nou, după 17 ani, din nou pe patul de cosmetică…
Dar totul a debutat cu un moment de panică!
Vă veţi întreba de ce.

În clipa în care am simţit că vapoforul îmi încălzeşte faţa, am revenit, practic, cu 20 de ani în urmă şi am simţit acelaşi gen de tristeţe şi de teamă pe care o aveam în orele de extragere. Parcă aşteptam ca specialistul să îmi trateze din nou coşurile, deşi acum tenul meu este perfect.
Trauma nu a trecut, în suflet şi în minte, nici după atâţia ani.

Deşi, v-am povestit în trecut, descoperirea cremelor Ardes m-a adus în situaţia fericită în care nu am avut nevoie de extracţii, pentru că tenul meu s-a curăţat şi regenerat şi nu a mai fost nevoie de cosmetică!

Acum, la Istanbul, am avut o senzaţie atât de grea în suflet, încât am vrut să mă ridic, dar vocea cristalină a lui Tudor, care se afla lângă mine în cabinet, m-a trezit la realitate şi mi-a dat curaj.
Parcă ar fi simţit ceva… Pentru că băieţelul a zis: ce-ar fi, mami, să avem şi noi aşa ceva la Ardes?

Alegeţi să vă învingeţi fricile. Şi dacă este nevoie să treceţi din nou pe acolo pe unde aţi petrecut ani de complexe şi de frustrări, poate, uneori, e mai bine.

Pentru că, iată, inima are şi ea nevoie de vindecare!
Mulţumesc, Istanbul! Mulţumesc, Cesur!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.