Lili Sandu scapă de riduri fără injecții!! Iată soluția!!!

Aveti idee cat de mult te poate schimba viata intr-o alta tara?

Cei care citesc acest blog si se afla departe de locul natal stiu exact despre ce vorbesc. Week-end-ul trecut, m-am intors in Italia, tara care m-a adoptat atunci cand am inceput business-ul cu cosmetice, si m-am simtit acolo ca pestele in apa in aerul relaxat si sclipitor al Peninsulei.

Astfel, intalnirea mea cu Lili Sandu – care locuieste mai mult in America decat aici – a fost foarte interesanta. Frumusetea ei exotica a capatat, in State, alt aer si alta filozofie. A vietii traite cat mai aproape de tot ce este natural si sanatos. Practicanta de yoga si fan vegan, Lili are, efectiv, ALT AER.

Ea este un militant declarat IMPOTRIVA interventiilor estetice la fata.

Din acest motiv, impreuna, am creat in inregistrarea pentru emisiune o solutie casnica antirid pentru conturul ochilor.

Ma bucur ca m-a urmarit cu mare atentie si a inteles ca, pentru o solutie profesionala ideala CA SA SCAPE DE RIDURI, treuie sa aleaga:

1. Un produs pe baza de celule stem de argan. Balsamul crema contur ochi si buze Strategy are de asemenea, trandafir chilian si babassu, cu proprietati nutritive si elasticizante extraordinare.

2. O emulsie care trateaza tenul si rezolva problemele acestuia. Pentru un ten sensibil, bunaoara, e nevoie de o emulsie care calmeaza, protejeaza si are proprietati antoxidante, cum ar o Emulsie anti-age contur ochi.

Lili Sandu a inteles ceva important in America. Cum sa imbatranesti frumos! Si fara riduri. Ceea ce e esential in viata!!!

oana lili sandu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.