Irina Schrotter – Eveniment de top la Viena!!!

Irina Schrotter reprezinta, pentru mine, printre cele mai evoluate forme de finete, eleganta si seriozitate, pe care le-am vazut in ultimul deceniu. Creatiile ei ma fac sa ma simt mereu la fel de tanara si de optimista ca in ziua in care l-am cunoscut pe… Cristi!

Din pacate pentru noi, Irina Schrotter este un om extrem de valoros care a inteles ca scena publica din Romania efectiv nu mai e frecventabila, intrucat coboara tot mai mult nivelul discutiei. Despre performanta si bun gust nu mai vorbeste nimeni! Vulgaritatea a invins!

Irina alege sa raspunda mereu celor care se intreaba unde e printr-un eveniment care are ecou in strainatate, nu aici. Dureros, dar corect. Asa ca, daca v-ati fi dorit sa vedeti in premiera noua colectie pentru primavara-vara 2015 a brandului sau, numita Displaced Shapes, ar fi trebuit sa fiti prezenti la MQ Vienna Fashion Week. Irina Shrotter a avut, deci, premiera la Viena.

Da, Irina arata ce are nou la Viena, la Berlin. Ca sa stiti ce trebuie sa purtati anul viitor, iata cateva imagini de la lansare. Vara viitoare pare a fi optimista, vaporoasa si curajoasa!
Felicitari, Irina! Si echipei tale de creatie!

 

irina schrotter ss 2015 (10)

irina schrotter ss 2015 (3)

irina schrotter ss 2015 (4)

irina schrotter ss 2015 (7)

irina schrotter ss 2015 (8)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.