Iasi, leaganul sufletului meu. Il descoperiti azi in Click!

Aseara, ne-am intors in tara, dupa o vacanta frumoasa despre care va voi povesti in cateva zile chiar aic, cu poze cu tot. Pana atunci, insa, azi am avut bucuria sa vad ca prietenii de la Click! au publicat dialogul pe care l-am avut despre caminului familiei mele de la Iasi. E locul din care sufletul meu a plecat catre voi.

Vi-l recomand la http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-turcu-aici-copilarit_0_1018698200.html

4 Comentarii

 1. Chiar daca nu esti una din vedetele mele preferate, marturisesc faptul ca imi te admir pentru ca esti una din persoanele care vorbesc frumos despre orasul copilariei, pentru ca nu ai uitat de unde ai plecat. Iasul este, poate cel mai frumos oras si merita sa fie mai mult “bagat in seama”! Salutari din Iasi.

 2. Buna Oana,
  Intradevar locul unde ne-am nascut si am copilarit nu se uita niciodata,si este cea mai de pret amintire.Vreau sa va spun ca tu si Cristi sunte-ti niste oameni minunatati,care face-ti ceva pentru noi romanii,si ne incanta-ti zi de zi cu emisiuni de calitate.Nu se pot exprima in cuvinte cate cuvinte de lauda am pentru voi.
  Sunte-ti o familie frumoasa si imi imaginez ce bebe fruos o sa ave-ti!
  Multumim ca exista-ti,cu respect Andreea

  PS.Sper ca raspunde-ti si mesajelor frumoase!

  • Andreea, sarumana pentru cuvintele frumoase . Iti multumim ca ne esti alaturi ! Tot ceea ce incercam sa facem dedicam oamenilor ca tine .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.