Go crazy cu Barbara Langellotti! Model e Gina Chirilă, iubita lui Bogdan Vlădău!!!

Recomandarea mea de astazi este… super-avangarda!

Nu e prima oata cand v-am vorbit aici de Barbara Langellotti! Sigur v-o amintiti ca finalista la Next Top Model si, pentru cei care nu stiu, aschia nu sare departe de trunchi! Tatal ei este unul dintre cele mai mari nume din Italia designului de pielarie si blanuri, asa ca nu e de mirare ca ea are acum propriul ei brand de moda, care se numeste chiar Langellotti Barbara.

Prima colectie se numeste Go Crazy, deoarece este usor de combinat cu accesorii de tot felul, rochiile nu te conditioneaza sa le porti cu tocuri. Ele se combina usor pentru toate stilurile, se pot purta cu pantofi cu toc cat si cu conversi. Materialele folosite sunt matasea naturala si pielea naturala, o combinatie interesanta si totodata provocatoare.

Campania de imagine a primei colectii semnate de Barbara a fost realizata acum 2 zile si are ca model pe Gina Chirila. Lumea mondena o stie chiar mai abitir pe Gina, pentru ca ea este iubita lui Bogdan Vladau! Iubita cea discreta si deseori plecata in strainaturi cu munca de manechin.

Locul superb in care s-a facut shooting-ul este Eclectico Studio, perfect pentru ideea Barbarei care e viitorul modei romanesti!!!

Aveti poze in exclusivitate!

poză 2 (3)

poză 1 (3)

poză (7)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.