Experiența noastră cu dozator de apă la noi acasă!!

Cred ca v-am povestit acum cateva luni ca ne-am luat acasa un Miniwatercooler de la firma ”La Fantana”. Si cred ca e momentul sa va spun cum e si daca merita!

Cel mai mare sustinator al pastrarii aparatului e Cristi, care a scapat de drumurile repetate la magazin pentru a cumpara apa, cat si de caratul baxurilor cand ti-e lumea mai draga. Sigur, baxurile ii tineau loc de mersul la sala – la care am renuntat pentru a sta mai mult cu Teddy -, dar comoditatea e a doua nastura…

Acum doar facem comanda si cei de la firma ”La Fantana” vin a doua zi cu cutii de apa. Da, apa este ambalata in cutii de 10 litri, pe sistemul bag in box… ca la cutiile de vin din comert.

Imi imaginam la inceput ca o sa umplem camara de bidoane, cum am vazut la aparatele de apa din toate birourile posibile si imposibile, dar sistemul acesta cu cutii e o usurare pentru spatiu casei. Cutia e practic un ambalaj de unica folosinta pe care il introduci cu totul in dozatorul pentru acasa si imediat ce s-a golit o arunci la gunoi.

Indiferent de imprejurare, la caldura sau la racoare, avem ce ne trebuie, cu dozator de apa rece si fierbinte instant.

Prin urmare, ADJUDECAT!

Voi aveti dozator de apa acasa? cum e?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.