Celulele stem de argan – invenție revoluționară anti-age și pentru slăbire!!!

Am o informatie vitala pentru toate femeile care cauta o solutie-minune anti-riduri si pentru slabire si tonifiere!

Nu demult, a fost realizat in Italia un test pe 21 de femei cu varste cuprinse între 39 și 61 ani in ce priveste eficienta in tratamentul imbatranirii pielii a unei metode foarte noi – extragerea CELULELOR STEM din mugurul plantei de Argan!

Se certificase deja stiintific faptul ca, multumita complexului de substante din compozitie (saruri, acizi, fenoli, zaharuri, lipide, proteine), acestea declanseaza procese semnificative de revitalizare a pielii.

Rezultatul este senzational! După 56 de zile de tratament cu o emulsie ce conține extract de celule stem de argan, s-a observat o REDUCERE a ridurilor in adancime cu 26,2%, precum si CRESTEREA densitatii pielii cu 12,7%.

ASADAR, ACESTA ESTE VIITORUL!

arganul

Celulele stem de Argan dau pielii un aspect compact si tonic, in egala masura! Din acest motiv, am initiat in laboratoarele din Italia un program, se numeste chiar TREORI BODY PROGRAM, pentru a introduce celulele stem de Argan in produse care sa ajute in lupta pentru slabire si tonifiere.

In acest program, Gel Corp Slabire remodeleaza silueta si ofera pielii o crestere progresiva a fermitatii si uniformitatii, avand in compozitie si ulei de Babassu si de Trandafir
Chilian.

2390-image006

Iar pentru doamnele care cauta solutii anti-age, exista o Crema 24 ore regeneranta si revitalizanta, numita Day & Night!
Perfect!
2384-CREMA 24 ORE HIDRATANTA REVITALIZANTA

1 Comentariu

  1. […] Am o informație vitală pentru toate femeile care caută o soluție-minune anti-riduri și pentru slăbire și tonifiere! Nu demult, a fost realizat în Italia un test pe 21 de femei cu vârste cuprinse între 39 și 61 ani în ce privește eficiența în tratamentul îmbătrânirii pielii a unei metode foarte noi – extragerea CELULELOR STEM din mugurul plantei de Argan! Se certificase deja științific faptul că, mulțumită complexului de substanțe din compoziție (săruri, acizi, fenoli, zaharuri, lipide, proteine), acestea declanșează procese semnificative de revitalizare a pielii, a scris Oana Turcu. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.