Arganul – o minune pentru piele!

Criza nu există pentru cercetătorii industriei cosmetice. 2010 începe cu o surpriză pentru toţi cei care doresc să-şi îngrijească pielea. Succesul produselor pe bază de Argan adduce dependenţilor de frumuseţe, natură şi sănătate alte patru cadouri. Vă puteţi face un cadou 100% natural mai ales acum, iarna, când pielea are nevoie de produse cât mai hrănitoare!

Ulei bogat de migdale Argan

Principii active: ulei de Argan (provenit din culturi biologice certificate la origine), ulei pur de migdale dulci, ulei pur de trandafir chilian, ulei pur de avocado, ulei pur de jojoba, ulei pur de macadamia, ulei pur de sâmbure de strugure, ulei pur de măsline, unt de karite. Bibliografia cosmetică recunoaşte preţioaselor componente ale uleiului bogat de migdale Argan proprietăţi de tonifiere, antivergeturi, antirid, hrănitoare după soare şi după baie. Este ideal pentru masaj profesional, fiind emollient şi protectiv. Utilizare: datorită formulei particulare, uleiul bogat de migdale Argan este recomandat fiecărui tip de piele, de la cea delicată a bebeluşului la cea a femeii în perioada de sarcină. După baie, un uşor şi delicat masaj va da o nouă vigoare şi o infinită catifelare.Se foloseşte atât pe pielea uscată, cât şi pe cea umedă. Nu există limită în posibilitatea utilizării uleiului bogat de migdale Argan!

Scrub & gel de duş Argan 2 în 1

Curăţă în profunzime, într-un mod plăcut. Fără SLS & SLES. Principii active: ceai alb, seminţe de argan.

Ulei pur de Argan biologic

Principii active, provenite din culturi biologice certificate la origine. Uleiul pur de Argan biologic conţine o  ridicată cantitate de acizi nesaturaţi şi de vitamina A, E, F, care le conferă proprietăţi hidratante, nutritive şi de protecţie împotriva agresiunilor externe. În particular, este indicat pentru tratarea pielii şi optim adjuvant şi fortifiant în tratamentul părului degradat şi al unghiilor. Acest ulei redă pielii luminozitatea naturală, ameliorând hidratarea.

Nou! Gel de duş nutritiv Argan

Curăţă delicat, lăsând pielea catifelată şi fină. Mulţumită vitaminelor din uleiul de Argan,  gelul de duş este un tratament optim pentru curăţare, fără a usca pielea.

Principii active: ulei de Argan provenit din culturi biologice certificate la origine. Nu conţine coloranţi, substanţe animale, parabeni, SLS şi SLES, alergeni.

Nou! Unt de corp fondant super – emolient Argan

Consistenţă untoasă şi compacta, ce se topeşte plăcut la contactul cu pielea şi care readuce pielii gradul de hidratare perfect, lăsând pielea fină şi catifelată. Principii active: ulei de Argan provenit din culturi biologice certificate, unt de karite, ulei de migdale dulci, ulei de avocado, ulei de sâmbure de strugure, ulei de macadamia.

Nu conţine coloranţi, substanţe animale, parabeni , PEG sau propilen glicol, alergeni, uleiuri minerale şi derivaţi din petrol.

Nou! Ulei ultrasec hrănitor corp Argan

Ulei mătăsos şi lejer, cu absorbţie imediată. Mulţumită acizilor graşi esenţiali prezenţi în uleiul de Argan, hrăneşte, regenerează şi tonifică pielea întregului corp.

Principii active: uleiul de Argan provenit din culturi biologice certificate la origine, ulei de migdale dulci, ulei de avocado, ulei de sâmbure de strugure, ulei de macadamia.

Nu conţine coloranţi, substanţe animale, parabeni, PEG sau propilen glycol, alergeni.

Nou! Cremă sempre nutritivă Argan

Emulsie foarte fină, cu excelentă putere hidratantă, nutritivă, revigorantă şi calmantă.

Cu ulei de Argan provenit din culturi biologice certificate la origine. Pentru toată familia şi pentru toate necesităţile. Pe faţă, pe mâini, pe gât şi pe tot corpul, face pielea elastică şi catifelată, protejând-o de înroşirile provocate de agenţii externi. Ph fiziologic.

Principii active: ulei de Argan provenit din culturi biologice certificate la origine, aloe, muşeţel, brusture, ulei de floarea soarelui.

Nu conţine coloranţi, substanţe animale, parabeni, uleiuri minerale şi derivate din petrol, alergeni.

Nou! Ulei pur parfumat Argan

Uleiul pur de Argan biologic conţine preţioşi acizi nesaturaţi şi vitamina A, E şi

F ce dau produsului ridicate proprietăţi hidratante, nutritive şi de protecţie. Foarte frumos parfumat cu ulei esenţial pur de santal şi ylang ylang. Principii active: ulei de Argan provenit din culturi biologice certificate la origine, ulei esenţial de santal, ulei esenţial de ylang ylang.

5 Comentarii

 1. desi nu imi sunt simpatici nici unul ( prea increzuti si ea si Brancu sotul) folosesc produsele Ardes pentru ca imi fac foarte bine iar Arganul este formidabil

 2. Intrebare pentru Oana: Pot folosi uleiul de argan ca si tratament pentru par, neinclus in shampon?

 3. asi dori ceva ptr modelare corporala,in special abdomen…..ce-mi recomanzi

  • Draga Camelia,
   Iti recomand
   Crema extraforte pentru slabire termo, dimineata automasaj
   Crema anticelulita si antivergeturi cu iedera, seara automasaj
   Namol extraforte pentru slabire termo, impachetari cu folie transparenta
   Succes maxim si rapid vei avea .
   Detalii si comenzi pe http://www.ardes.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.