Anti-mătreață !!! Metode de combatere în 2016!!!

Primăvara asta cu miros de vară vine să ne umble în plete… Căciulile sunt date uitării – sigur, nu vorbesc cu cei care o folosesc ca un element vestimentar trendy -, șepcile ne “prind”, dar unde e frumusețea părului nostru?

Mă gândesc, când scriu acest material, la fetele/băieții cu un aspect inestetic, gras al părului. Mă gândesc la persoanele care au exces de sebum și ajung să privească efectiv cu oroare apariția mătreții.

Pentru bărbați, apariția mătreții pe haine mi se pare că e o neglijență care denotă multă superficialitate. Pentru o femeie, e cu atât mai mult! Cochetaria unei femei nu stă în valoarea hainelor sau în ținută, cât mai ales în curățenia și sănătatea imaginii sale. Iar mătreața este cu adevărat o pacoste, creată, după cum știu deja toate cele care ne citesc, de stres, alimentație inadecvată, dezechilibru hormonal sau… poate ESENȚIAL, chiar alegerea neinspirată a unui produs cu care a fost îngrijit părul.

TOATE CONTEAZĂ!

Pentru ca zilele în care părul vostru este prea gras – sau plin de mătreață – să nu vi se pară nesfârșite, vă invit să alegeți cu cap tratamentul pielii voastre.

matreata

Începeți cu un masaj cu Balsam de Rozmarin la rădăcina părului. Compoziția miraculoasă a Balsamului – pe bază de rozmarin și camfor natural – regenerează incredibil firul de păr și tratează pielea capului. Și, mai ales, REGLEAZĂ sebumul!

Atenție: aplicarea produsului generează senzație locală de căldură și înroșire destul de intensă. Acest efect voit dispare după cîteva minute. Evitați contactul cu ochii și mucoasa, țineți departe de copii. Evitați uzul pe pielea foarte sensibilă.

Apoi, după 15 minute în care Balsamul a lucrat, spălați părul cu șampon. Pentru persoanele care au probleme mai acute, alegeți Șampon-Tratament Antimătreață cu Arbore Ceai și Brusture. Conținutul în propolis, cimbrișor și rozmarin asigură echilibrarea PH-ului și dispariția mătretei. Este răspunsul la mătreata grasă și uscată. Șamponul nu conține SLS și SLES ( SODIUM LAURIL SULFAT ) și este pe bază de acil glutamati (nonalergici) ce hidratează pielea, menținînd PH-ul natural.

După ce ați clătiți părul, simțiți că podoaba capilară este curată și vă simțiți fresh, puneți la rădăcina firului de păr fiole a Kerafil Forte. Este tratamentul decisiv pentru problemele voastre. Nu mai e nevoie să clătiți, pentru că substanța va intra în piele perfect.

Kerafil e un tratament tricologic regenerant pentru revigorarea părului degradat, obosit, despicat. Ameliorează aspectul estetic.Tratează părul și pielea capului (cojile care apar la rădăcina firului de păr) reduce virfurile duble pină la 30%. Repară daunele cauzate de tratamentele chimice sau mecanice, dînd strălucire și splendoare. Oprește uscarea pielii capului și formarea cojilor. Cu urzică, vitamina B5, cheratină. Uz: aplicați o fiolă, după fiecare spălare, pe pielea capului și pe părul spălat și șters cu prosopul. Se aplică după spălare cu șamponul ARDES. Nu se clăteste. Se usucă cu metode normale.

Vă recomand, când părul este ud și îl ștergeți cu prosopul, să aplicați vreme de 10 minute o Cremă regenerantă Tricoactiva. E un tratament pe bază de proteine de soia cu efect tonifiant puternic, ce dă volum și vigoare părului. Descurcă foarte bine părul, ușurînd pieptănarea. Conținînd henna, dă luciu părului, fără a colora. Uz: se aplică o „nucă” de tratament pe părul spălat, se lasă cîteva minute și se clăteste bine cu apă. Se usucă. Ideal pentru părul ondulat, creț. Evitați contactul cu ochii.

Pentru vârfuri, mai am un secret. Puneți câteva picături pe ele – pe vârfuri – de Ulei pur de trandafir chilian.

​Este un arbust sălbatic care crește în partea chiliană a Anzilor. Cercetările oamenilor de știință de la Universitatea Conception din Chile au arătat efectul incredibil al uleiului de rosa mosqueta (trandafir chilian) pentru pielea afectată de traumatisme, cicatrici post chirurgicale, arsuri și îmbătrânirea prematură a pielii datorită expunerii la soare.

Împreună cu colegii din Italia, am mizat enorm pe efectele curative ale acestui ulei și am creat un mix de uleiuri vegetale cu o ridicată putere hidratanta și nutritivă, la care am adăugat ulei de trandafir chilian. ​

După ce veți face acest tratament câteva săptămâni, maxim o lună, puteți să uitați de mătreață!!!

Garantat!

Textul a aparut si pe femeide10.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.