Amănuntul care o face pe Andreea Bănică sp fie perfectă!!!

Inainte de orice, vedeta inseamna curaj. Vedeta autentica si puternica inseamna insa asumare. Caci, de ce sa nu o spunem, talente sunt foarte multe, iar oameni cu talent si noroc, dar oare pentru cata vreme. Andreea Banica este o vedeta adevarata. Este o femeie frumoasa (atat de atragatoare, incat Gigi Becali e acuzat ca ar fi vrut sa o ia in portbagaj… ca femeie, nu mi-a placut sintagma, dar ati auzit vreo femeie despre care fi spus Becali ca e frumoasa… poate fi flatant pentru ea) caruia nu-i e frica de sine si de faptul ca anii te pot face mai frumoasa, daca stii cum sa-i arati.

Andreea a avut curaj sa se alinieze vedetelor care se infatiseaza pe Facebook nemachiate, pentru a arata o imagine cat mai naturala – la unele insa si aceasta cosmetizata. Andreea nu a ales minciuna, pentru ca, iata, se vad riduri fine, dar ferme, in jurul ochilor.

descărcare

Firesc? Da, normal si nimic nelalocul lui. Andreea Banica e o femeie matura. Exclamatiile presei le vederea ridurilor e neplacuta. Cel mai important e sa imbatranesti frumos! Caci am o stire pentru ziaristii care o critica – anii nu ne iarta si nu va iarta!

Andreea e o femeie atenta la detalii. De fiecare data cand am vazut-o, cauta sa impresioneze, asa ca, daca mereu vrea sa fie cea mai buna, are nevoie de ce e mai bun! Si nimic nu e in Romania mai nou, mai revolutionar si mai eficient decat Treori, tratamentul bazat pe celulele stem de Argan!
Iata cum dispar ridurile.

Gel demachiant si tonic regenerant hidratant cu celule stem de argan – clean si tone

Crema biostimulanta anti-imbatranire cu celule stem de argan – no age – in fiecare dimineata!

Gomaj revitalizant cu celule stem de argan – new skin – de 3 ori pe saptamana

Ulei extrapur tonifiant anti-imbatranire cu celule stem de argan – synergy – seara

Pentru Andreea Banica, un exemplu de vointa!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.