Ai grijă de mâinile tale! Pentru tine, am 30% reducere!!!

Pentru toţi cei care au grijă de igiena lor, dar şi de pielea mâinilor, pentru cei care lucrează în condiţii deosebite, pentru orice persoană care vrea să aibă mâini frumoase, am descoperit o serie de remedii care sunt sută la sută bio şi, mai mult, sunt în avangarda descoperirilor ştiinţifice care folosesc cât mai puţin produse chimice dăunătoare.

Mousse deodorant pentru curăţarea mâinilor
Are o formulă cremoasă cu Lichen Islandez şi ulei esențial de Lămâie. În primul rând, curăţă mâinile şi apoi elimină mirosurile cele mai persistente și enervante ca: fum, peşte, usturoi, ceapa, clor. Nu usucă pielea şi este creat special pentru folosirea frecventă. Lasă o intensă senzație de prospețime.

Mousse detergent cu efecte anti-age pentru mâini
Curăţă delicat, dă elasticitate şi prospețime pielii. Acidul Ialuronic şi principiile active din compoziţie asigură hidratarea ţesutului cutanat, prevenind îmbătrânirea. Are un parfum plăcut.

Mousse igienizant pentru mâini
Spumă fină îmbogățită cu Ulei de Arbore de Ceai, Grapefruit şi Lavandă. Curăţă delicat şi igienizează mâinile şi unghiile, prevenind astfel împrăștierea bacteriilor. Formula conține substanțe emoliente şi dermatoprotectoare. Este ideal şi pentru cine are pielea uscată şi sensibilă.

IMG_6638

Nutricremă – tratament perfect pentru mâini cu probleme
Cremă pentru mâini, supernutritivă, nongrasă. Formulă persistentă, protectivă şi reparatoare. Cu malakit, migdală şi gălbenele. Nu este o cremă barieră; hrăneşte pielea, lăsând mîinile să respire. Oligoelementele şi uleiurile vegetale contracarează agresiunile pe care mâinile le suportă în fiecare zi din partea produselor chimice necesare treburilor domestice. Optimă pentru prevenirea arsurilor şi înroşirilor provocate de vânt, frig şi poluare. Nu conţine vaselină. Nu conţine proteine şi grăsimi animale. Nu conţine coloranţi artificiali. Nu conţine amine. Nu conţine SLS şi SLES. Nu conţine lanolină. Nu conţine isotiazolină. Nu conţine glycol.

Toate doamnele care îmi scriu pe blogul www.oanaturcu.ro, pe facebook Oana Turcu sau comandă aceste produse pe site-ul meu primesc 30% REDUCERE!!! Oferta e limitată!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.