Povestea Adelinei mă face să mă simt fericită! E rândul tău să devii fericit!

Acest mesaj, între multe zeci de mesaje pe care le primesc zilnic, m-a emoţionat enorm. Si eu îţi multumesc, Adelina!

Vreau să spun tuturor povestea mea!
Tenul meu a fost gras de când mă ştiu. La început (în jurul vârstei de 14 ani) au apărut câteva coşuri pe frunte, aparent nevinovate, o acnee uşoră. Cu timpul, s-a agravat… tenul era de-a dreptul uleios, lucea îngrozitor, acneea a început să se extindă pe toată fruntea, la tâmple, bărbie şi apoi în zona obrajilor.
Am încercat produse de la farmacie cu sulf, salvie, lămâie, mentă, măşti făcute in casă cu argilă + suc de roşii, lămâie + scorţişoară + miere şi multe altele (citeam pe internet, prin reviste, eram dispusă să încerc orice), chiar si Zineryt, însă fără rezultate.
Tenul era pe obraji uscat, se descuama, in zona T foarte gras, nu am ştiut ce să mai fac. Ca să maschez coşurile şi urmele de pe faţă foloseam zilnic fond de ten, deşi inevitabil se vedeau, era inutilă încercarea mea…
Aşa am continuat 10 ani… în care îmi era ruşine de faţa mea şi căutând soluţii pentru acneea care parea că nu avea de gând să dispară niciodată.
Apoi am văzut-o pe Oana la tv, povestind despre propriul coşmar, acneea de care s-a lovit şi ea în trecut. Eram hotărâtă să încerc, nu aveam nimic de pierdut. I-am scris Oanei despre problema mea, mi-a recomandat schema de tratament si cu multă speranţă am început să le folosesc.
După primele săptămâni nu mi-a venit să cred ce diferenţă era, iar după câteva luni tenul era schimbat în sensul că era hidratat fără să fie lucios, coşurile nu mai erau, porii s-au închis şi am putut să renunţ la fondul de ten, nu mai aveam nevoie să ascund nimic!
Acum, după 1 AN de când folosesc produsele Ardes, sunt EXTREM DE FERICITĂ, niciodată tenul meu nu a fost atât de frumos, de curat, de sănătos!
Într-adevăr, tenul este în continare gras (nu la fel ca şi înainte), îmi mai apar câteva coşuri ocazional, dar dispar la fel de repede cum au aparut. Sunt sigură că folosind produsele în continuare, nu o să mai am probleme.
Cremele sunt “spornice” (aşa cum spune Oana), adică borcănelele de 50 ml le-am folosit în 7 luni, deci merită investiţia!
Toate produsele sunt minunate, nu ştiu ce m-aş face fara ele!
Cei care treceţi prin chinul provocat de acnee, vă recomand cu drag produsele Ardes, nu o să regretaţi. Aveţi încredere în Oana, ascultaţi sfaturile ei şi o să vă convingeţi singuri!
Îţi mulţumesc pentru tot, Oana, o să-ţi rămân recunoscătoare mereu!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *