12 thoughts on “EMB_6941

 1. Ionut Morosanu

  Dl Brancu este un om foarte norocos sa aibe alaturi de el asa o frumusete,dar si tu esti norocoasa ca ìl ai pe el alaturi de tine,va doresc tot binele din lume si astept sa vad un bebe de la voi!

  Reply
 2. criss

  are dreptate..si va potriviti..apropo..dupa cat timp de cand v’ati cunoscut v’ati spus pt prima data “te iubesc”?eram curioasa de aseara de la agentu’ vip cand a venit vb cu catalin crisan:p

  Reply
 3. mihaela

  Esti o femeie foarte frumoasa. Nu vreau sa te superi pe mine…dar de ce nu incerci cu ajutorul produselor tale sa mai slabesti un pic? Asa mai voluptuoasa pari mai matura. Nu te supara te rog.

  Reply
 4. liviu

  eu ,ca barbat nu o vad deloc frumoasa ba ,dimpotriva;vad ca doar femeile zic doar de bine asa ca solidaritate …cred

  Reply
 5. Adela Giorgiana Terebent

  Nu te supara draga Liviu dar nu e frumos sa zici asa de o femeie. Orice femeie e frumoasa in felul ei. Oana e o femeie foarte frumoasa si in plus si de succes. Oana eu te felicit pentru produsele Ardes si emisiunea Confidential. Te pup!

  Reply
 6. Simeona

  Da, sunteti frumosi amandoi si pareti a fi in stare sa aveti o familie trainica si cu multe impliniri sufletesti. Doamne ajuta!
  As vrea sa va spun, insa, ce se vede din afara. Se vede ca faceti multe, multe eforturi pentru a crea o imagine pozitiva. De ce este nevoie sa faceti eforturi? Sunteti altfel in realitate? In afara de asta, domnul Brancu s-a schimbat foarte mult – nu mai e omul care parea a fi altadata; cu principii sanatoase si cu multa verticalitate. Emisiunile – Agentul Vip si Confidential – au devenit kitschuri si din afara se vede efortul pe care il face domnul Brancu ca sa va sustina, doamna Oana. Este o vorba: “Mai binele binelui, aduce raul”. Exista momente in viata cand este necesar sa chibzuim bine daca ne aflam pe drumul cel bun. E pacat sa ne ne mutilam viata si sufletele. Pentru noi, spectatorii, e simplu: folosim telecomanda. Eu am renuntat la cablul tv.
  Nu as fi scris aceste lucruri daca as fi crezut ca nu au rezonanta in sufletul dumneavoastra. Anii trec, doamna Oana si pleava se duce in vant iar noi ramanem cu ceea ce am semanat pe calea virtutilor.
  Va doresc din suflet ca Dumnezeu sau puterea superioara in care credeti dumneavoastra, sa va calauzeasca pe drumul cel bun.

  Reply
 7. Simeona

  Va multumesc pentru ca ati raspuns.
  Putine personalitati fac acest lucru.

  Abia astazi mi-am dat seama de asta si am venit sa va multumesc.
  Sa aveti bucurii oriunde si oricand!

  Reply
 8. ancuta

  ESTI O DRAGUTA.TE URMARESC IN FIECARE DUMINICA LA CONFIDENTIAL.ACUM CRED CA O SA AVETI EDITII CU CEI INDRAGOSTITI,DOAR ESTE LUNA IUBIRII.MULT SUCCES IN TOT CEEA CE FACI ATAT PROFESIONAL CAT SI FAMILIAL.ESTI UN EXEMPLU.TE PUP SI IMBRATISEZ

  Reply
  1. oana.turcu Post author

   Draga Ancuta ,
   Multumim ca stai cu noi duminica ,încercăm sa Facem tot ce e mai bun . Duminica avem Premiile Confidențial cu cei mai buni dintre cei mai bunii lunii Ianuarie . Da , aboram si zilele îndrăgostiților si astept idei de emisiuni !
   Cu drag

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *